Rólunk

Hullár Norbert, a családi kertek szakértője

Hullár Norbert, a családi kertek szakértője

Mindig is vonzott a természet. Világ életemben vidéken, kertes házban éltem és már egészen kis gyerekkoromtól a környező erdőkben, virágos réteken csatangoltam. Nagyapám kivételes ember volt, gyönyörű, rendezett kertet tartott fenn, melynek mindenki csodájára járt a környéken. A kertészkedésen kívül afféle ezermester szerepet is betöltött, sok mindenhez értett, és szinte mindent meg tudott javítani. Rengeteg időt töltöttem vele a szőlőskertben és a háztáji veteményesben. Számtalan dolgot tanultam tőle: a legfontosabb talán a munka szeretete és az, hogy egyszer kell valamit jól megcsinálni, a „félmunka” sosem végződik megfelelő eredménnyel!

Persze ezekben az években még nem gondoltam, hogy valaha is kertépítésre adom a fejem. Abban viszont biztos voltam, hogy „ha nagy leszek”, saját cégem lesz. Olyan, amelyet a filmekből ismerhetünk, ami apáról-fiúra száll, több generáció megélhetését biztosítja és sok embernek ad munkát.

 

Nap mint nap ezen dolgozom. Szerencsésnek érzem magam, hiszen vállalkozásom profilja összefonódott természetszeretetemmel. Már több mint tíz éve, hogy a kertészeti főiskolán elvarázsolt a kertépítés és megalapítottam saját cégemet. Szenvedélyem ma sem hagyott alább.

Hiszek abban, hogy bár rengeteg kertet láthatunk szépnek, igazán csak abban érezhetjük otthon magunkat, amely saját képünkre és jellemünkre épült. Tudunk nagyszerű kerteket építeni személyes egyeztetések nélkül is, ám az nem a megrendelő kertje lesz – legalábbis ő nem fogja magáénak érezni! Így munkatársaimmal kulcskérdésként kezeljük az ügyfél igényeinek, elvárásainak, gondolkodásmódjának és ízlésvilágának megismerését.

Emellett hiszem azt, hogy sokkal több rejlik egy kertben, mint sokan gondolnák. Mint ahogyan Ön is gondolná. Egy kert egyszerre lehet nappalink folytatása, gyermekeink játszótere és hangulatos baráti összejövetelek színhelye. Egy kert csend, nyugalom, ugyanakkor zsibongás, mozgás – egy kert maga az élet, amely minden nap befogad, feltölt, megnyugtat és boldoggá tesz.

 

 

Célunk, hogy prémium anyagok felhasználásával nagy esztétikai élményt nyújtó, ugyanakkor élhető és könnyen kezelhető kerteket hozzunk létre. Ahol a család minden tagja megtalálja a saját helyét, nyugalomra kikapcsolódásra lel. Amelyekre nem csupán díszként tekintünk, hanem merjük használni, élvezni.

Munkáinkat Ügyfeleink igényeinek maximális figyelembe vételével, szakképzett kollégákkal, prémium anyagok felhasználásával, a ház és a kert harmóniájának szem előtt tartásával végezzük. Hisszük, hogy minőségi munkát csak jó szerszámmal lehet végezni, ezért modern telephellyel, speciális, minőségi gépparkkal dolgozunk.

Elsősorban magánkertekkel foglalkozunk, melyeknél elsődleges szempont, hogy élhetőek és fenntarthatóak legyenek. Ügyfeleink általában olyan emberek, akik sokat és keményen dolgoznak azért, hogy álmaikat megvalósítsák. Igényesek önmagukra és környezetükre, igénylik mindazt a pluszt, amit egy kert tud hozzáadni életükhöz.

A Gyermelyi Kertépítő Kft. egy több mint 10 éve fix telephelyen működő, 100 százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Álmainkban egy több generációs, folyamatos megújulásra képes vállalkozás szerepel.

Nagyon fontos számunkra Megrendelőink elégedettsége és a korrekt piaci viselkedés beszállítóinkkal.

 

 

Ügyfeleink mondták

„A kert felöltöztette a házunkat. Olyan lett, mint egy jól szabott öltöny. Mesterséges és mégis természetes. Kapocs az épület és a környezetünk között. Része lett az életünknek és mi is részei vagyunk a kertnek. Mindig van benne tenni és csodálni való. Látványa jó érzéssel tölti el a lelket, egyszerűen jó a hangulata. És a gyerekek is jól érzik magukat benne. A Gyermelyi Kertépítő Kft. segítségével tényleg kertes lett a házunk.” Dr. Kis Balázs

Az összes vélemény megtekintése

 

 

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Hiszünk abban, hogy sokkal több rejlik egy kertben, mint sokan gondolnák. Egy kert egyszerre lehet nappalink folytatása, gyermekeink játszótere és hangulatos baráti összejövetelek színhelye. Rengeteg funkciót és pozitív élményt hordoz. Kollégáinkkal ezt igyekszünk bebizonyítani a tervezés folyamán.

Tovább olvasom »

Kertépítési munkáknál igyekszünk professzionális, minél teljesebb körű szolgáltatást nyújtani. Szakértő kollégáink prémium anyagok felhasználásával, modern gépparkunk segítségével szolgálják ki Ügyfeleink igényeit. Munkánk eredményére bátran merünk garanciát vállalni.

Tovább olvasom »

Egy kert szépségének megőrzése törődést és gondoskodást igényel. Kertjeinket igyekszünk úgy kialakítani, hogy azok gondozása minél kevesebb időt raboljon el az Ön idejéből. Kollégáink a tavaszi kertindítástól a téli felkészítésig mindig nagy örömmel ápolják Ügyfeleink kertjeit.

Tovább olvasom »

Általános Szerződési Feltételek

A Magyar Kertépítő és Fenntartó Vállalkozók Országos Szövetsége tagjainak általános szerződési feltételei.

A szerződés teljes szövege szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveggel kapcsolatos szerzői vagyoni jogok a MAKEOSZ-t, és annak tagjait illetik meg.

makeosz-aszf