Kerttervezés

Hiszünk abban, hogy sokkal több rejlik egy kertben, mint sokan gondolnák. Egy kert egyszerre lehet nappalink folytatása, gyermekeink játszótere és hangulatos baráti összejövetelek színhelye. Rengeteg funkciót és pozitív élményt hordoz. Kollégáinkkal ezt igyekszünk bebizonyítani a tervezés folyamán.

A kerttervezési munka folyamán az Ön által felvázolt funkciók és elvárások, a kert és a ház adottságainak és a tervező kreativitásának összegyúrásából tervdokumentáció készül. Ezen tervdokumentáció alkalmas arra, hogy Ön átláthassa, elképzelhesse hogyan fog kinézni kertje, pontos árajánlatot kaphasson arra, valamint a rajzok alapján egy szakember megvalósíthassa.

 

 

A tervezés menete a Gyermelyi Kertépítő tervező irodájában:

Igény szerint 3D terveket is tudunk készíteni.

Fontosnak tartjuk, hogy a tervkészítés folyamatában egy kivitelezéssel foglalkozó szakember is részt vegyen. Ez garancia, hogy az elkészülő terv jól kivitelezhető és könnyen fenntartható lesz.

Mit nyerhetünk egy jó tervvel? Miért fontos a kertterv készítés?

Tervek, látványok

Az alábbiakban bemutatunk néhány példát korábbi munkáinkból.

Elsőként a koncepcióterv készül el, ahol látható a kert vonalvezetése, az egyes funkciók elhelyezése.

Amint véglegesítettük a kert vonalvezetését és kész a  koncepció, következhet a növények helyének és típusának meghatározása, melynek szemléltetésére a  növénykiültetési terv szolgál.

Hogy segítsük a megrendelőink munkáját hangulati lapot készítünk, ahol láthatóak a betervezett növények képei.

Ha már megvan a kert vonalvezetése a beültetendő növények, következik az öntözőrendszer megtervezése, elkészítjük az öntözési tervet.

Bonyolultabb kerti létesítményekhez szükség esetén szerkezeti rajzokat, metszeteket is tudunk készíteni.

Végül amennyiben ügyfelünknek igénye van rá, elkészítjük a látványterveket, ami segítséget nyújt a kert végső képének elképzeléséhez, az arányok, terek jobb átláthatóságához.

Szeretne további látványterveket megnézni? Kattintson! »

 

 

Mennyibe kerül egy kertterv?

A kerttervezés rendkívül összetett, nagy szaktudást igénylő mérnöki munka. Díjazása egyenes arányban van a kert méretével, összetettségével, s a Megrendelő által felvázolt igényekkel. Szeretné, hogy megmutassuk, mennyi pluszt tud nyújtani egy jól megtervezett kert Önnek? Olyan dolgokat is, melyekre eddig talán még nem is gondolt? Ne habozzon, kérjen árajánlatot álmai kertjének megtervezésére! Az első személyes konzultáció és az árajánlat adása díjtalan!

 

    Árajánlatot kérek

    A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

    [recaptcha]

    Olvasson további szolgáltatásainkról is! >>>>