Ajánlatkérés

Felkeltették érdeklődését munkáink, szolgáltatásaink? Töltse ki a lenti űrlapot, és cégünk a megadott elérhetőségen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérjük hogy a „Mire kér árajánlatot?” kérdésnél adja meg a települést, ahova az ajánlatot kéri. 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy minden fürdőtavunk egyedi tervezésű és kivitelezésű, pontos árajánlatot csak alaposan átgondolt tervek alapján tudunk adni, előzetesen csak becsülni tudjuk ennek költségét. A becsült költség az alábbi paraméterek alapján változik: a leendő fürdőtó mérete, úszórész kialakítása (betonból, fából, terméskőből), fürdőtó leendő helyszíne és a domborzati viszonyok. Kérjük ha fürdőtóra kér árajánlatot, ezeket a paramétereket is adja meg! A helyszínről készült fotók mindig nagyban segítik az előzetes árkalkulációt.

 

    Árajánlatot kérek

    A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

    [recaptcha]