Kerttervek, látványtervek

A kerttervezési munka folyamán az Ön által felvázolt funkciók és elvárások, a kert és a ház adottságainak és a tervező kreativitásának összegyúrásából tervdokumentáció készül.

Ezen tervdokumentáció alkalmas arra, hogy Ön átláthassa, elképzelhesse hogyan fog kinézni kertje, pontos árajánlatot kaphasson arra, valamint a rajzok alapján egy szakember meg tudja valósítani álmai kertjét. Igény szerint 3D terveket, látványterveket is készítünk. Az alábbi gyűjteményben ízelítőt állítottunk össze korábbi terveinkből.

 

 

Még több hasonló munkánk

Egyszerűségében lenyűgöző, családias vidéki otthon kertjét hasonló szellemben hoztuk létre. A formák és színek váltakozásából igazán kiegyensúlyozott végeredmény született.

Tovább olvasom »

Varázslatos élmény a nagyváros nyüzsgéséből és forgatagából egy csendes, békés, harmóniát sugárzó kertbe lépni. Olyan, mintha egy teljesen más világba csöppennénk.

Tovább olvasom »

A hazánkban évről évre megrendezésre kerülő Construma Kert kiállításon több alkalommal is pályáztunk a Magyar Kertépítő Verseny és Show versenymunkái közé.

Tovább olvasom »