Kerttervek, látványtervek

A kerttervezési munka folyamán az Ön által felvázolt funkciók és elvárások, a kert és a ház adottságainak és a tervező kreativitásának összegyúrásából tervdokumentáció készül.

Ezen tervdokumentáció alkalmas arra, hogy Ön átláthassa, elképzelhesse hogyan fog kinézni kertje, pontos árajánlatot kaphasson arra, valamint a rajzok alapján egy szakember meg tudja valósítani álmai kertjét. Igény szerint 3D terveket, látványterveket is készítünk. Az alábbi gyűjteményben ízelítőt állítottunk össze korábbi terveinkből.

 

 

Még több hasonló munkánk

Varázslatos élmény a nagyváros nyüzsgéséből és forgatagából egy csendes, békés, harmóniát sugárzó kertbe lépni. Olyan, mintha egy teljesen más világba csöppennénk.

Tovább olvasom »

Egyszerűségében lenyűgöző, családias vidéki otthon kertjét hasonló szellemben hoztuk létre. A formák és színek váltakozásából igazán kiegyensúlyozott végeredmény született.

Tovább olvasom »

A hazánkban évről évre megrendezésre kerülő Construma Kert kiállításon több alkalommal is pályáztunk a Magyar Kertépítő Verseny és Show versenymunkái közé.

Tovább olvasom »