Letisztult otthon barátságos kerttel

Egyszerűségében lenyűgöző, családias vidéki otthon kertjét hasonló szellemben hoztuk létre. A formák és színek váltakozásából igazán kiegyensúlyozott végeredmény született.

Az épített geometrikus alakzatokat és azok felületi szépségét erősíti a díszfüvek szabálykövető jelenléte és a sorba ültetett sövény. A virágzó évelők és természetes formájukban meghagyott cserjék feloldják a mértani egyenletességet és harmonikussá varázsolják az összhatást.

Ugyanez az ellentét figyelhető meg a kiemelt ágyásokban gondozott haszonkert esetében is. Szépségével és formavilágával méltó része és dísze a kert egészének.

 

 

Még több hasonló munkánk

A vizek városában sziklákról csörgedező patak fogadja a kertbe lépő látogatót, túloldalán pedig rejtve a kíváncsi szemek elől meghitt zug várja a családot és legkedvesebb vendégeket.

Tovább olvasom »

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ebben a kertben mindent megtalálunk a tökéletes kikapcsolódáshoz. Gyönyörű fürdőtó közvetlen kapcsolatban a ház teraszával, színpompás évelőágyak, lepkéktől hemzsegő vadvirágos rét gyümölcsfákkal, példásan gondozott hatalmas zöldségeskert, és még ezernyi apró csoda.

Tovább olvasom »

Néhány száz méterre a Balaton partjától terül el az itt bemutatott kert. Tágas terei, elrendezése, kialakítása hűen tükrözi a vízparti hangulatot.

Tovább olvasom »