Ötcsillagos kertélmény

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ebben a kertben mindent megtalálunk a tökéletes kikapcsolódáshoz. Gyönyörű fürdőtó közvetlen kapcsolatban a ház teraszával, színpompás évelőágyak, lepkéktől hemzsegő vadvirágos rét gyümölcsfákkal, példásan gondozott hatalmas zöldségeskert, és még ezernyi apró csoda.

Persze mindez nem a véletlen műve, a kivitelezést hosszas tervezés előzte meg, melyben a tulajdonosok is aktívan részt vettek. Példaértékű volt lelkesedésük, felkészültségük, tudták mit szeretnének, nekünk csak a hogyanok megválaszolásában kellett segédkeznünk. Úgy gondolom, a végeredmény magáért beszél, és bízom abban, hogy még sok ilyen izgalmas munkában működhetünk közre a jövőben.

 

 

Még több hasonló munkánk

A vizek városában sziklákról csörgedező patak fogadja a kertbe lépő látogatót, túloldalán pedig rejtve a kíváncsi szemek elől meghitt zug várja a családot és legkedvesebb vendégeket.

Tovább olvasom »

Egyszerűségében lenyűgöző, családias vidéki otthon kertjét hasonló szellemben hoztuk létre. A formák és színek váltakozásából igazán kiegyensúlyozott végeredmény született.

Tovább olvasom »

Varázslatos élmény a nagyváros nyüzsgéséből és forgatagából egy csendes, békés, harmóniát sugárzó kertbe lépni. Olyan, mintha egy teljesen más világba csöppennénk.

Tovább olvasom »