Városi dzsungel

Varázslatos élmény a nagyváros nyüzsgéséből és forgatagából egy csendes, békés, harmóniát sugárzó kertbe lépni. Olyan, mintha egy teljesen más világba csöppennénk.

Ez az érzés fogott el minket is, mikor elkészültünk ezzel a munkánkkal és teljes pompájában láthattuk.

Megrendelőink modern házukhoz egy meghitt, egyben burjánzó kertet álmodtak meg maguknak, ami a gyerekek számára is kellően izgalmas, nagy kalandok helyszínéül szolgáló tér lehet. A kert védelmezőn körülöleli a házat. A nappali óriási ablakaiból kilátás nyílik a kerti tóra, így a kitekintő már a lakásban is átélheti a természet közelségének megnyugtató érzését. Ez a vízparti kiültetés fogadja a kertbe belépő vendéget is, akinek így igazán különleges élményben, megnyugtató, idilli hangulatban lehet része a város közepén.

 

 

Még több hasonló munkánk

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ebben a kertben mindent megtalálunk a tökéletes kikapcsolódáshoz. Gyönyörű fürdőtó közvetlen kapcsolatban a ház teraszával, színpompás évelőágyak, lepkéktől hemzsegő vadvirágos rét gyümölcsfákkal, példásan gondozott hatalmas zöldségeskert, és még ezernyi apró csoda.

Tovább olvasom »

Néhány száz méterre a Balaton partjától terül el az itt bemutatott kert. Tágas terei, elrendezése, kialakítása hűen tükrözi a vízparti hangulatot.

Tovább olvasom »

Egyszerűségében lenyűgöző, családias vidéki otthon kertjét hasonló szellemben hoztuk létre. A formák és színek váltakozásából igazán kiegyensúlyozott végeredmény született.

Tovább olvasom »