Balatoni nyaraló nagyvonalú kerttel

Néhány száz méterre a Balaton partjától terül el az itt bemutatott kert. Tágas terei, elrendezése, kialakítása hűen tükrözi a vízparti hangulatot.

A ház körül különféle díszfüvek ültetésével is ezt a hatást erősítettük. Modern, vízfallal kiegészített medencéi pedig kárpótolnak a parttól való távolságért.

A házigazdák nyaraik minden napját itt töltik. Szívesen adnak nagyobb fogadásokat, amire a létrehozott terek tökéletesen alkalmasak. Ezt a célt szolgálják a változatosan kialakított, teljes összhangban lévő burkolatok is. A medencék körüli WPC teraszburkolatot és a bejáróknál található antikolt térkő burkolatot üvegszálas megerősítéssel készült szórt burkolat egészíti ki, utóbbi  így alkalmas asztalok, székek elhelyezésére is.

Az intimitás megteremtésében a változatosan kialakított sövény nyújt segítséget, tiszafa, tuja és gyertyán védi a háziakat a kíváncsi tekintetektől.

A vidéki hangulatot erősíti és a tulajdonosok örömét fokozza a telek hátsó részén elhelyezett konyhakert.

 

 

Még több hasonló munkánk

A vizek városában sziklákról csörgedező patak fogadja a kertbe lépő látogatót, túloldalán pedig rejtve a kíváncsi szemek elől meghitt zug várja a családot és legkedvesebb vendégeket.

Tovább olvasom »

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ebben a kertben mindent megtalálunk a tökéletes kikapcsolódáshoz. Gyönyörű fürdőtó közvetlen kapcsolatban a ház teraszával, színpompás évelőágyak, lepkéktől hemzsegő vadvirágos rét gyümölcsfákkal, példásan gondozott hatalmas zöldségeskert, és még ezernyi apró csoda.

Tovább olvasom »

Egyszerűségében lenyűgöző, családias vidéki otthon kertjét hasonló szellemben hoztuk létre. A formák és színek váltakozásából igazán kiegyensúlyozott végeredmény született.

Tovább olvasom »