Kertfenntartás

Egy kert szépségének megőrzése törődést és gondoskodást igényel. Kertjeinket igyekszünk úgy kialakítani, hogy azok gondozása minél kevesebb időt raboljon el az Ön idejéből. Kollégáink a tavaszi kertindítástól a téli felkészítésig mindig nagy örömmel ápolják Ügyfeleink kertjeit.

Gyermelyikert kertfenntartás

Imádunk visszajárni korábbi munkáinkhoz és figyelemmel kísérni fejlődésüket, folytonos változásukat. Kollégáinkkal elsősorban magasabb szakmai felkészültséget és komolyabb gépparkot igénylő munkák elvégzésében tudunk az Ön segítségére lenni. Ilyen a tavaszi kertindítás, mely magában foglalja a növények szakszerű metszését, a gyepfelület szellőztetését, tápanyag utánpótlását, az öntözőrendszerek beüzemelését, a kert teljes takarítását, rendbetételét.

Gyermelyikert kertfenntartás

Kedvenceink közé tartozik elhanyagolt, elvadult kertek rendbehozatala. Nagyon szeretjük, mert egy-két nap alatt hihetetlenül látványos munkát tudunk végezni. Természetesen év közben is segítünk a metszési, permetezési, sövényvágási, tápanyag utánpótlási feladatok elvégzésében. Ősszel is állunk rendelkezésére. Összeszedjük a leveleket, felkészítjük kertjét a télre, víztelenítjük öntözőrendszerét.

 

    Árajánlatot kérek

    A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

    [recaptcha]