Kertépítés

Kertépítési munkáknál igyekszünk professzionális, minél teljesebb körű szolgáltatást nyújtani. Szakértő kollégáink prémium anyagok felhasználásával, modern gépparkunk segítségével szolgálják ki Ügyfeleink igényeit. Munkánk eredményére bátran merünk garanciát vállalni.

Ugye Ön sem szeretne kertje építésekor négy-öt vállalkozóval kapcsolatot tartani, végignézni, hogy egymásra várnak, és ezért csúszik a munka, garanciális hiba esetén egymás felelősségével foglalkoznak a hiba kijavítása helyett? Mi olyan komplex megoldást kínálunk, mellyel mindezt elkerülheti.

 

 

 Amiben segítségére lehetünk

 

Munkáinkat folyamatos mérnöki felügyelettel végezzük, melynek eredményére bátran merünk garanciát vállalni.

Forduljon hozzánk bizalommal! Sok éves szakmai tapasztalatunkkal, tudásunk legjavát nyújtva fogjuk kiszolgálni az Ön igényeit.

 

 

 

 

Nézzen meg néhányat munkáink közül

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ebben a kertben mindent megtalálunk a tökéletes kikapcsolódáshoz. Gyönyörű fürdőtó közvetlen kapcsolatban a ház teraszával, színpompás évelőágyak, lepkéktől hemzsegő vadvirágos rét gyümölcsfákkal, példásan gondozott hatalmas zöldségeskert, és még ezernyi apró csoda.

Tovább olvasom »

Néhány száz méterre a Balaton partjától terül el az itt bemutatott kert. Tágas terei, elrendezése, kialakítása hűen tükrözi a vízparti hangulatot.

Tovább olvasom »

Egyszerűségében lenyűgöző, családias vidéki otthon kertjét hasonló szellemben hoztuk létre. A formák és színek váltakozásából igazán kiegyensúlyozott végeredmény született.

Tovább olvasom »

 

    Árajánlatot kérek

    A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

    [recaptcha]