Vélemények

Abban a szerencsében volt részünk, hogy a mi kertünket is Hullár Norbi tervezte, és a cégével építtette fel. Olyan gyönyörű lett, hogy azóta naponta többször teszünk relaxáló „sétát” a kertünkben. Mindig kapunk tőle valamilyen ajándékot: gyönyörűen nyíló virágot vagy bokrot, isteni ízű gyümölcsöt, fűszert, vagy az egyenes derékkal művelhető konyhakertből valamilyen finom zöldséget.

Tovább olvasom »

Tatár Zsuzsanna

Amikor a kertépítést terveztük, sok tekintetben konkrét elképzeléseink voltak, de bőven volt még kidolgozatlan, tisztázatlan részlet. Ezért olyan vállalkozót kerestünk, aki jól tud azonosulni a mi elképzeléseinkkel, de design, praktikusság, fenntarthatóság kérdésében tud tanácsot adni, és jó irányba formálni az igényeinket. A Gyermelyikert szakemberei profik voltak ebben.

Tovább olvasom »

Szabados Gábor

A kert felöltöztette a házunkat. Olyan lett, mint egy jól szabott öltöny. Mesterséges és mégis természetes. Kapocs az épület és a környezetünk között. Része lett az életünknek és mi is részei vagyunk a kertnek. Mindig van benne tenni és csodálni való. Látványa jó érzéssel tölti el a lelket, egyszerűen jó a hangulata. És a gyerekek is jól érzik magukat benne. A Gyermelyi Kertépítő Kft. segítségével tényleg kertes lett a házunk.

Dr. Kis Balázs

Számomra a kert az Otthonom része: a ház és a kert – mint egységes koncepció, mely harmóniában van. S mint ilyet, nehéz feladatnak tűnt megvalósítani, abszolút nem tudtam, hol fogjam meg ezt a kérdést. Ötleteim voltak, bogarásztam a magazinokat, de annál elveszettebbnek éreztem magam… majd rábukkantam a Norbira. Ő sikerrel nyújtotta nekem mindazt amire szükségem volt abban a helyzetben.

Tovább olvasom »

Lukács Beáta

Rendszeresen dolgozunk együtt a Gyermelyi Kertépítő Kft.-vel, mert mindig gyors, pontos és megbízható munkát végeznek. Nálunk fontos szempont a rugalmasság is, mert sokszor igen kevés idő áll rendelkezésre egy-egy kertészeti munka elvégzésére, előfordul olyan is, hogy más vállalkozók ütemezéséhez kell alkalmazkodni vagy csak hétvégi munkavégzés lehetséges. Ezekben a dolgokban is mindig számíthatunk rájuk.

Fazekas Mária- műszaki főmérnök helyettes, Gyermelyi Zrt.

Már az első lépéseknél öröm volt látni, hogy végre jó kezekbe került a kertünk. Az, hogy a kopár területből néhány nap alatt szépen beültetett, rendezett udvar lett szinte hihetetlen volt a több évi küzdelem után, amikor magam próbáltam valahogy boldogulni. Hálás vagyok az azóta is kapott tanácsokért! 

Tovább olvasom »

Gábor Brigitta

Budaörsi új telephelyünkön Önök által elvégzett tereprendezési, parkolóépítési, valamint kerti szegély építési munkákkal nagyon meg vagyok elégedve. A megbeszélt időpontra pontosan érkeztek, a vállalt határidőt betartották, az elvégzett munka a megrendelésünknek megfelelően történt. Köszönöm munkájukat, további megrendelésekkel fogom megkeresni Önöket.

Kalapos János

Gyermely Önkormányzata már öt éve állandó megrendelője a Gyermely Kertépítő Kft-nek. Miért? Mert mindig vannak jó és kivitelezhető ötleteik. Munkájuk pontos, precíz, igényeinkhez, elvárásainkhoz messzemenően alkalmazkodnak.

Tovább olvasom »

Kókai Rita, Gyermely polgármestere