Kókai Rita – Gyermely polgármestere

Gyermely Önkormányzata már öt éve állandó megrendelője a Gyermely Kertépítő Kft-nek. Miért? Mert mindig vannak jó és kivitelezhető ötleteik. Munkájuk pontos, precíz, igényeinkhez, elvárásainkhoz messzemenően alkalmazkodnak.

Együtt álmodjuk meg a település szépítésének állomásait, ám a munka nem ér véget a kivitelezéssel, hiszen folyamatosan figyelemmel kísérik a kialakított zöldterületek állandó változását.

Tőlük mindig kérdezhetünk, tudjuk mikor, miket, hogyan kell metszeni, ápolni, mit hogyan kell gondozni. Felelősen gondolkodnak falunk jövőjéről. A parkok, zöldterületek nem kiragadott részletek, hanem összefüggő esztétikai értékkel bírnak. Komplex egészként tekintenek a településre, közös gondolkodásunk szakmai hátterét biztosítják.

Minderről mesél a környékben is híres és sokak által látogatott játszótér, a virágos főtér, a gyarmatpusztai színpad előtti nézőtér és a színpadot körbefutó növénytakaró, a gyarmatpusztai megújult temető és annak környezete. Terveik szerint alakul át a közel jövőben a sportcsarnok előtti tér és a gyermelyi színpad körüli zöldsziget.

Gyermely község megbecsüli a helyi vállalkozásokat, akik a felkérésnek  – mint ezt a Gyermelyi Kertépítő Kft. esete is jól példázza – színvonalas, minőségi, hosszú távon is számonkérhető munkával tesznek eleget.

Vélemények Kókai Rita