Meghitt kisvárosi menedék

A vizek városában sziklákról csörgedező patak fogadja a kertbe lépő látogatót, túloldalán pedig rejtve a kíváncsi szemek elől meghitt zug várja a családot és legkedvesebb vendégeket.

Az ízlésesen megépített mediterrán stílusú házhoz, buja, természetközeli, sok virággal tarkított kertet álmodtak meg tulajdonosai. Fontos volt számukra a víz jelenléte, így egy patakot és egy vízesést is létrehoztunk. Több eldugott szegletet alakítottunk ki, ami teljes elvonulásra ad lehetőséget a háziak kikapcsolódásához.

A díszkerthez téglával burkolt fallal elválasztva csatlakozik egy veteményes kert is, ahol a szükséges zöldség és gyümölcs mennyiség jelentős részét előállíthatják a házigazdák.

Nagy öröm volt számunkra ezt a munkát végezni, kedvenceink közé tartozik az ilyen változatos, dús növényzettel beültetett kertek megépítése.

Még több hasonló munkánk

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ebben a kertben mindent megtalálunk a tökéletes kikapcsolódáshoz. Gyönyörű fürdőtó közvetlen kapcsolatban a ház teraszával, színpompás évelőágyak, lepkéktől hemzsegő vadvirágos rét gyümölcsfákkal, példásan gondozott hatalmas zöldségeskert, és még ezernyi apró csoda.

Tovább olvasom »

Egyszerűségében lenyűgöző, családias vidéki otthon kertjét hasonló szellemben hoztuk létre. A formák és színek váltakozásából igazán kiegyensúlyozott végeredmény született.

Tovább olvasom »

Varázslatos élmény a nagyváros nyüzsgéséből és forgatagából egy csendes, békés, harmóniát sugárzó kertbe lépni. Olyan, mintha egy teljesen más világba csöppennénk.

Tovább olvasom »