Fürdőtó építése

A víz iránti vonzódásunk ősidőkre vezethető vissza. Egy jól megépített kerti tó, patak mindig egy kis ékszerdoboz, központi hely kertünkben. Gondolt Ön már arra, hogy egy kerti tóban akár fürdeni, sőt úszni is lehet? Hogy egy fürdőtó alternatívája lehet egy medencének? Mi és Ügyfeleink, akik eddig megbíztak minket úszótó építésével, úgy gondoljuk, hogy több is, mint alternatíva.

furdoto-blog

Sokkal jobban beilleszthető egy kertbe, mint egy medence. Használati időszakon kívül is mutatós, télen akár még korcsolyázhatunk is rajta. Vize a korszerű technikának köszönhetően mindig tiszta, mindez vegyszerek alkalmazása nélkül.

Megrendelőink gyakran osztják meg velünk élményeiket, hogy mennyivel kellemesebb egy fürdőtó lágy vizében megmártózni egy forró nap után, mint egy klóros vizű medencében.

 

Egy fürdőtónak nem feltétlenül kell nagynak lennie, akár már 20-30 m2 hely is elegendő, persze ez úszásra nem alkalmas, de a gyerekek pancsolására vagy egy nehéz nap utáni hűsölésre tökéletesen megfelelő lehet.

Szívesen, és nagyon sokat tudunk még mesélni a fürdőtavak világáról, amennyiben felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, keressen meg minket elérhetőségeinken.

Tekintse meg fürdőtavainkat!

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ebben a kertben mindent megtalálunk a tökéletes kikapcsolódáshoz. Gyönyörű fürdőtó közvetlen kapcsolatban a ház teraszával, színpompás évelőágyak, lepkéktől hemzsegő vadvirágos rét gyümölcsfákkal, példásan gondozott hatalmas zöldségeskert, és még ezernyi apró csoda.

Tovább olvasom »

Rendkívüli élmény volt egy gyönyörű, beállt növényzetű kertben dolgozni. Megrendelőnk egy német kertészeti katalógus oldalán talált rá egy fürdőtavat ábrázoló képre.

Tovább olvasom »

Bizonyára az Ön fejében is megfordult már a gondolat, milyen pompás érzés lehet megmártózni saját fürdőtavunkban egy forró nyári nap után.

Tovább olvasom »

 

    Árajánlatot kérek

    A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

    [recaptcha]