Csodás kis tó az erdő szélén

Eldugott kis faluban, mesebeli rönk házában él ügyfelünk az erdő szélén. Otthona szerves része környezetének. Már csak egyetlen természetes elem, a víz hiányzott kertjéből. Egy hagyományos medence nem illett volna ide, mindenképpen természetes tavat szeretett volna. A közös gondolkodás során alakult ki az elkészült fürdőtó ötlete.

A tóba az Oase cég legmodernebb dobszűrős szűrőtechnikája került beépítésre, mely egész évben garantálja a kristálytiszta vizet. 

Azóta az egész család nagy örömmel használja nyáron fürdőzésre, télen pedig – ennek megfelelő méretéből adódóan – korcsolyázásra.

Élvezettel készítettük ezt a fürdőtavat, melynek építési folyamata is nyomon követhető az alábbi képeken.

 

 

Tekintse meg további fürdőtavainkat

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ebben a kertben mindent megtalálunk a tökéletes kikapcsolódáshoz. Gyönyörű fürdőtó közvetlen kapcsolatban a ház teraszával, színpompás évelőágyak, lepkéktől hemzsegő vadvirágos rét gyümölcsfákkal, példásan gondozott hatalmas zöldségeskert, és még ezernyi apró csoda.

Tovább olvasom »

Rendkívüli élmény volt egy gyönyörű, beállt növényzetű kertben dolgozni. Megrendelőnk egy német kertészeti katalógus oldalán talált rá egy fürdőtavat ábrázoló képre.

Tovább olvasom »

Bizonyára az Ön fejében is megfordult már a gondolat, milyen pompás érzés lehet megmártózni saját fürdőtavunkban egy forró nyári nap után.

Tovább olvasom »