Csodás kis tó az erdő szélén

Eldugott kis faluban, mesebeli rönk házában él ügyfelünk az erdő szélén. Otthona szerves része környezetének. Már csak egyetlen természetes elem, a víz hiányzott kertjéből. Egy hagyományos medence nem illet volna ide, mindenképpen természetes tavat szeretett volna. A közös gondolkodás során alakult ki az elkészült fürdőtó ötlete.

A tóba az Oase cég legmodernebb dobszűrős szűrőtechnikája került beépítésre, mely egész évben garantálja a kristálytiszta vizet. 

Azóta az egész család nagy örömmel használja nyáron fürdőzésre, télen pedig – ennek megfelelő méretéből adódóan – korcsolyázásra.

Élvezettel készítettük ezt a fürdőtavat, melynek építési folyamata nyomon követhető az alábbi képeken.

 

Tekintse meg további fürdőtavainkat

Rendkívüli élmény volt egy gyönyörű, beállt növényzetű kertben dolgozni. Megrendelőnk egy német kertészeti katalógus oldalán talált rá egy fürdőtavat ábrázoló képre.

Tovább olvasom »

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ebben a kertben mindent megtalálunk a tökéletes kikapcsolódáshoz. Gyönyörű fürdőtó közvetlen kapcsolatban a ház teraszával, színpompás évelőágyak, lepkéktől hemzsegő vadvirágos rét gyümölcsfákkal, példásan gondozott hatalmas zöldségeskert, és még ezernyi apró csoda.

Tovább olvasom »

Bizonyára az Ön fejében is megfordult már a gondolat, milyen pompás érzés lehet megmártózni saját fürdőtavunkban egy forró nyári nap után.

Tovább olvasom »