Kerttervezés

Hiszünk abban, hogy sokkal több rejlik egy kertben, mint sokan gondolnák. Egy kert egyszerre lehet nappalink folytatása, gyermekeink játszótere és hangulatos baráti összejövetelek színhelye. Rengeteg funkciót és pozitív élményt hordoz. Kollégáinkkal ezt igyekszünk bebizonyítani a tervezés folyamán.

A kerttervezési munka folyamán az Ön által felvázolt funkciók és elvárások, a kert és a ház adottságainak és a tervező kreativitásának összegyúrásából tervdokumentáció készül. Ezen tervdokumentáció alkalmas arra, hogy Ön átláthassa, elképzelhesse hogyan fog kinézni kertje, pontos árajánlatot kaphasson arra, valamint a rajzok alapján egy szakember meg tudja valósítani álmai kertjét. 

may_b_ps_ok másolata

A tervezés menete a Gyermelyi Kertépítő tervező irodájában:

Igény szerint 3D terveket is tudunk készíteni.

Fontosnak tartjuk, hogy a tervkészítés folyamatában egy kivitelezéssel foglalkozó szakember is részt vegyen. Ez garancia, hogy az elkészülő terv jól kivitelezhető és könnyen fenntartható lesz.

Mit nyerhetünk egy jó tervvel? Miért fontos a kertterv készítés?

Szeretne további látványterveket megnézni? Kattintson! »

gyermelyikert_statisztika

Mennyibe kerül egy kertterv?

A kerttervezés rendkívül összetett, nagy szaktudást igénylő mérnöki munka. Díjazása egyenes arányban van a kert méretével, összetettségével, s a Megrendelő által felvázolt igényekkel. Szeretné, hogy megmutassuk, mennyi pluszt tud nyújtani egy jól megtervezett kert Önnek? Olyan dolgokat is, melyekre eddig talán még nem is gondolt? Ne habozzon, kérjen árajánlatot álmai kertjének megtervezésére! Az első személyes konzultáció és az árajánlat adása díjtalan!

 

Árajánlatot kérek

Olvasson további szolgáltatásainkról is! >>>>