Kertátalakítás

Nem úgy sikerült kertje ahogy Ön megálmodta? Valami hiányzik belőle, teljes átalakításra szorul? Folyamatosan baj van az öntözőrendszerrel? Házat vásárolt, de a keretet nem az ön igényeire szabták? Ne csüggedjen, mi segítünk, hogy kertjében újra otthonra találjon! Áttervezzük, átépítjük kertjét az Ön igényeire szabva.

Ahogy az idő előrehaladtával házunk, fürdőszobánk, használati tárgyaink is megkopnak, tönkremennek, vagy csak egyszerűen unalmassá válnak, úgy kertünk életében is eljön az idő amikor újra kell gondolni, kisebb nagyobb mértékben átalakítani, felfrissíteni. Nehéz, de mindemellett nagyon szép munkának tartjuk a kertátalakítást.

kertepites_

Nehéz azért, mert a cél nem az, hogy mindent leromboljunk és teljesen újat építsünk, hanem hogy a meglévő értékek megtartásával sok kötöttséggel és kompromisszummal egy szebb, használhatóbb, élhetőbb kertet hozzunk létre. Szép azért, mert úgy alakítjuk a kertet, hogy a meglévő értékeket kiemeljük, rövid idő alatt hatalmas változás érhető el, a meglévő koros növényeknek köszönhetően szinte azonnal kész kertet kaphatunk.

Amennyiben Ön sem teljesen elégedett kertjével, keressen minket bizalommal.

Nézzen meg néhányat munkáink közül!

A vizek városában sziklákról csörgedező patak fogadja a kertbe lépő látogatót, túloldalán pedig rejtve a kíváncsi szemek elől meghitt zug várja a családot és legkedvesebb vendégeket.

Tovább olvasom »

Gyakran felteszik az emberek a kérdést nekem: na és a saját kerted hogy áll? Úgy vagy vele, mint a suszter a cipőjével az ismert mondásban?

Tovább olvasom »

Varázslatos élmény a nagyváros nyüzsgéséből és forgatagából egy csendes, békés, harmóniát sugárzó kertbe lépni. Olyan, mintha egy teljesen más világba csöppennénk.

Tovább olvasom »

 

    Árajánlatot kérek

    A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

    [recaptcha]