Összeférhet-e kutya és kert?

Gondolom, sokak várják most tőlem, hogy valamilyen új szenzációs megoldással rukkoljak elő, ami egy csapásra megoldja házi kis kedvencünk és kertünk – koránt sem rózsás – kapcsolatát. Sajnos ki kell, ábrándítsam Őket, nem tudok ilyen megoldást. Amiről írni szeretnék, egy olyan rendszer, melynek telepítését pár évvel ezelőtt kezdtük és legnagyobb meglepetésemre tökéletesen működik.

Dogwatch névre hallgat. Magyarul talán „Eb-őrzőnek”, rejtett kerítésrendszernek nevezhetnénk. A lényeg dióhéjban annyi, hogy a kertben egy láthatatlan kerítéssel körbezárhatjuk azokat a részeket, ahová nem szeretnénk, hogy kutyánk bemenjen. Ennek a rendkívül egyszerű és esztétikus megoldásnak a segítségével megmenthetjük virágágyásaink vagy gyepünk egy részét négylábú kedvencünk garázdálkodásától.

A rendszer előnyeit néhány pontban foglalnám össze:

Ha Ön sem bírja kordában tartani kedvenc négylábúját, keressen bennünket bizalommal!

 

    Küldjön üzenetet

    A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

    [recaptcha]