Különdíjat nyertünk!

Nagyon megtisztelő és örömteli számunkra, hogy „Az Év Honlapja” pályázaton weboldalunk 2015-ben szolgáltatás kategóriában különdíjat nyert. 

„A legjobb interaktív kommunikációt mindenki a saját oldalán tudja folytatni. Ennek a pályázatnak a létrehozásával az volt a célunk, hogy az internetes kultúra terjesztését magasabb szintre emeljük, és a kkv-k számára is nyilvánvalóvá tegyük, hogy a digitális világ kihívásainak úgy tudnak megfelelni, ha saját honlapjuk összhangban van a vállalati célkitűzéseivel és stratégiai céljaival.” – emeli ki a honlap jelentőségét Varga István alapító Az Év Honlapja oldalán.

 

honlap

 

Köszönettel tartozunk a Kreatív Vonalak Kft. csapatának, akik az arculatot és a honlapot jelenlegi formájára alakították! Profizmusuk és állandó segítőkészségük számunkra igazán meggyőző és megnyugtató. Szívből ajánljuk őket bárkinek, aki honlapját fejlesztve szeretné emelni vállalkozása színvonalát.

A legközvetlenebb visszaigazolást pedig ügyfeleinktől kapjuk, akik a honlapon keresztül találnak ránk és sokszor éppen az itt látottak győzik meg őket arról, hogy érdemes minket választaniuk. Köszönjük!