Egy kert születése

Erről a kertről korábban már mutattunk képeket, de most a kulisszák mögé is bepillantást engedünk. Garantáljuk, hogy semmilyen trükk nincs a fotókon, minden, ami itt látható, tényleg megvalósult, sőt azóta már sokat fejlődött és még szebb lett.

Az előkészítő munkálatok nyomai már az „Előtte” képeken is jól látszanak, hiszen az öntözőrendszert, a burkolatok, szegélyeket még a növények telepítése előtt el kell készíteni. A beültetett fák és cserjék adják meg az igazi karakterét a bejáratnak, hívogatóvá, barátságossá téve azt.

Ilyen volt...
Ilyen lett...

A télikert a mellé ültetett olajfával és levendula ágyással mediterrán hangulatú szeglete a kertnek. Háttérben látható a megépült sziklás domb, ahonnan patak folyik ezen az oldalon.

Ilyen volt...
Ilyen lett...

Itt már a felépült domb tetején állunk. Jól belátható innen az udvar nagyobb része. Kellemesen kanyargó, hívogató út vezet át a pázsiton keresztül a házig. Mögöttünk a kíváncsi szemek elől elrejtve vízesés csobog egy dús növényzettel körbeölelt sarokban. Erről és a kész kertről több fotó a munkáinkat bemutató oldalakon ide kattintva elérhető.

Ilyen volt...
Ilyen lett...